2006-12-13 Raad de werkplek met Woud Verburg

Als nieuwtje had e programmacommissie een avond georganiseerd met als thema “Raad de werkplek”, waarbij het de bedoeling was te laten zien op welke plek de leden hun films monteren en van geluid voorzien. Door een uitleg van Woud op een eerdere avond was het niet meer duidelijk of de werkplek nu herkenbaar of versluierd in beeld moest worden gebracht. Op deze avond gaf Woud toe dat hij enige twijfels had over het slagen van de avond. “Komen ze wel of niet met een film?” Zien ze het wel zitten?

Woud was dan ook blij dat een 10-tal leden wat had gemaakt. Tot verrassing van velen zaten daar ware kunststukjes tussen, soms gebaseerd op horror of herkenbare spot. Ben Brinkel was weliswaar verstopt onder een Burka (mag nu nog), maar door zijn stem werd hij direct herkend. Weinig punten dus! Minder bekend en daardoor erg verrassend was de inzending van Mieneke Mei, die slechts 2x werd “geraden”, toneelattributen (en laptop met Studio) ten spijt. De potten honing, door Woud beschikbaar gesteld voor de leden die de meeste plekjes goed zouden raden, gingen naar Rini Konings en Harry van der Burgt.

Het kijken naar de korte filmpjes ging in een heel gezellige en gemoedelijke sfeer. Hierdoor werd het een erg leuke avond. Of iedereen nu de werkplek wel weet te herkennen blijft nog een open vraag.


© FVCZ.NL