2008-09-03 Opening najaar seizoen

De vakantieperiode zat nog niet voor iedereen weer op, maar toch stond de traditionale opening van ons najaar seizoen weer voor de boeg. 

Voorzitter Jan de Bloois heette 15 leden welkom, die voldoende tijd kregen om met elkaar herinneringen van de vakantie op te halen en deze met andere leden te delen.

Daarnaast toch ook wat aandacht voor wat meer officielere zaken. Zo bleken de data voor de cursus scenarioschrijven vastgesteld te zijn op woensdagen, hetgeen voor ons natuurlijk een probleem is. Hierover zal nog contact worden opgenomen om dit te kunnen aanpassen.

Jan legde er de nadruk op dat ons programma voor het najaar er vooral op gericht is dat nog niet gereed materiaal met hulp van leden kan worden verbeterd en gereed kan komen. In de komende maanden zal meer aandacht worden besteed aan creativiteit en minder aan technische aspekten. 

Door het bedanken van Woud als lid van de Technische Commissie, is diens plaats nu ingenomen door John Riegen.

Na de pauze liet Jan ons delen zien uit recente trouwfilms, zoals het huwelijk van Saskia en Bart, gingen we met Peter en Cindy naar Kasteel Duijvenvoorde en waren we met Arno en Debbie in de trouwzaal De Pauw in Wassenaar.© FVCZ.NL