2009-09-23 NoPro Filmisch

Deze clubavond werd onder meer gesproken over onze nieuwe clubfilm en de op hande zijnde premiere daarvan. Uitnodigingen zullen worden verstuurd. 

Van Gerry Kierdorff zagen we "The making off" van een clubfilm van haar vorige club in Drente. Het ging over alles wat er kwam kijken bij het maken van de film "De Wraak van Olivier". De film gaf een goed beeld van het proces, maar ook de catering kwam aan bod. John Sterk merkte op, dat Gerry een goed oog voor detail heeft. 

Verder had Gerrie nog een DVD gemaakt, die onze speler niet herkende, maar wij vroegen ons af, of het wel een DVD wás! We houden die film te goed.


vlaardingervaart1Na de pauze werd besloten om "Vlaardingervaart" te draaien.

De leden, die er nog niets van gezien hadden, waren stomverbaasd. Jacques Herten merkte op, dat het nivo van de club in zijn afwezigheid enorm was gestegen en gaf vele complimenten.


John Riegen had een montage gemaakt van de beelden, die deze zomer op een clubavond zijn geschoten tussen de moderne gebouwen in de omgeving van ons tijdelijk onderkomen. Het was een leuke montage gevonden, maar ook de tekst was zeer amusant. De muziek had John zelf gespeeld. De film was weer een totaal andere benadering dan de films van Jan Boelhouwer en Jan de Bloois die we al eerder zagen en die op dezelfde avond ongeveer dezelfde beelden hebben geschoten. Zo zie je maar: met filmen kun je alle kanten uit.


© FVCZ.NL