2010-09-08 Openingsavond najaar 2010

De vakantieperiode zit er weer op! Maar kun je het met een ledenbestand als dat van onze club nog wel een vakantieperiode noemen. Enkelen gaan vroeg in het seizoen, anderen geven te kennen dat ze weer weggaan. Als programmacommissie moet je daar proberen tussendoor te zeilen en toch maar weer eens te beginnen.
Gelukkig hadden we op de openingsavond een goede opkomst. Naast de traditionele verhalen over de vakantie waren er ook wat serieuze zaken, zoals de presentatie van het programma door de programmacommissie. Hierover ontspon zich een geanimeerde discussie. Een discussie van weken terug over de vorm van de NoPro avonden werd deze avond maar weer eens herhaald. omdat het bestuur nog niet met een voorstel was gekomen. Hierbij draait het vooral om het onderdeel "Willen we ook leren over de techniek en op welke manier" of zijn we tevreden met wat we hierover weten en praten we hierover aan de hand van problemen die we tegenkomen bij het kijken naar een film en het bespreken daarvan.
Vol enthousiasme presenteerde Mieneke vervolgens haar plannen voor weer een speelfilm. De opnamen hiervan moeten in november as worden opgenomen. Locaties zijn al bekeken en met een aantal spelers zijn al afspraken gemaakt. Vanuit de club bestaat voldoende animo om hieraan op een of andere manier te willen meewerken. Ook is een beperkt budget aanwezig.
Al met al een geanimeerd begin van een nieuw seizoen.


© FVCZ.NL