2010-12-15 Slotavond najaar 2010

Previous


DSC_7278Op de laatste avond van het seizoen 2010 was onze zaal in de Petuniatuin aardig gevuld. Een groot aantal partners van leden was ook op deze avond aanwezig. Onder het genot van een hapje en een drankje konden we gezellig napraten en voor een aantal ook weer eens bijpraten. Jan had voor wat warme gluehwein gezorgd, Floor had weer voor hapjes gezorgd en John Riegen verzorgde op zijn geavanceerde keyboard de muzikale omlijsting. 

Tussendoor keken we ook nog naar een paar films. Gerrie Kierdorff had een dvd meegebracht van de film Prinsje van Urbain Appeltans in de veronderstelling dat de meesten van ons deze film nog nooit hadden gezien. Dit was echter niet helemaal het geval omdat deze film de winnaar was van de in 2004 in Zoetermeer georganiseerde National Manifestatie en daardoor veel leden deze eerder hadden gezien. Toch weer leuk om naar te kijken (wat een snoezige schildpadjes en sappig Vlaams van de hoofdrolspelers).

montana rodeoGerrit van Doornen liet ons wat opnamen zien van een rodeo in de Amerikaanse staat Montana. De indianen zijn daar zo gewend aan paarden dat ze allerlei toeren uithalen om ook anderen daarvan te laten genieten. Om een beetje in de Kerstsfeer te komen liet John Sterk ons  een film zien waarbij een popversie van een kerstlied de muzikale achtergrond was van een sneewlandschap.  We zagen wel verschillende (veelal jeugdige) wintersporters door het beeld komen, alleen van echte wintersport hebben we weinig gezien. Wel stelde een van de dames de vraag hoe men die dubbele beelden had gemaakt. Al met al een leuke afsluiting van een mooi seizoen. 
© FVCZ.NL