2011-04-06 Premiere "Een familieverhaal"

Premiere van een nieuwe clubfilm "Een familieverhaal".

Foto: John Riegen. Ook tijdens de pauze en na afloop was het gezellig in de recreatiezaal van de Petuniatuin

Op 6 april 2011 werden de inspanningen weer beloond. Een nieuwe productie van Mieneke Meij (idee en regie) en John Sterk (technische leiding en montage) werd tijdens een druk bezochte premiere vertoond in de recreatiezaal van de Petuniatuin. Zo'n 50 man/vrouw van spelers, crew en genodigden waren getuige deze vertoning. Voorafgaand hieraan werd weer de publiciteit gezocht door eveneens een uitnodiging te sturen naar de lokale pers. Een verslager van het AD zocht contact en op korte termijn werd een afspraak gemaakt met Mieneke, John en Jan.  Meer informatie is te vinden in het pdf bestand hiervan.

interv familieverhaal ad

Maar wat kan zo'n premiere van een film toch leuk zijn. Spelers, crew en belangstellenden haalden leuke herinneringen op of wisten elkaar wel te vertellen waar het eigenlijk fout ging. Door de bezielende leiding van Mieneke en John kwam er tenslotte toch het gewenste resultaat uit. Dat de weersomstandigheden tijdens de opnamen niet altijd ideaal waren is dan weer snel vergeten.

Omdat de inzend termijn voor de Nova inmiddels verstreken is kan de film pas volgend jaar ingezonden worden naar het regiofestival. We hopen daarbij allemaal op een herhaling van de vorige clubfilm.

In haar dankwoord sprak Mieneke haar waardering uit voor de medewerking van spelers en crew. Het was soms hard werken, maar het resultaat hebben we kunnen zien.
© FVCZ.NL