2013-08-21 NoPro filmisch

Het was weer een buitengewoon mooie avond gisteren. Voor de pauze een filmpje over het maken van een reclamefilmpje voor Evian. De Evian-baby’s zijn terug. In het nieuwe reclamefilmpje van ‘baby&me’ dansen volwassenen met hun babyspiegelbeeld. Chique gemaakt! Voor de belangstellenden is het terug te kijken op Internet (klik hier).

Na de pauze een fantastische film van John Sterk die hij gemaakt heeft in Nepal tijdens een vijf weken durende trektocht door moeilijk begaanbaar terrein, samen met een vriend en lokale gids. We maakten op deze manier echt kennis met de lokale bevolking.

En natuurlijk ook aandacht voor het één minuut film-project Urizine. 

Er is een primaire keuze voor de opname locatie gemaakt en wel het gebied Leiwater / Moerwater / Meerzichtlaan met gedeeltelijk zicht op de Total benzinepomp en we hebben afgesproken om daar a.s. woensdagavond 28-8 om 19.00 uur proefopnamen te gaan maken. 

Eenieder wordt dus hierbij uitgenodigd om met camera en statief te komen en naar eigen inzicht te gaan filmen. De proefopnamen worden aan iedereen beschikbaar gesteld en ieder kan daar dus een mooie montage van maken.

Dit moet ons inzicht leveren in  "de beste verbeelding"  en geeft de acteurs zicht op wat er van hun verwacht wordt.

De beste opname / montage gaan we opnieuw filmen met een of meer acteurs (in elk geval wordt de non bij Thalia geronseld inclusief nonnenkleding van het Kwadrant). Ook dan maken we extra materiaal door verschillende camera's te laten draaien zodat daar een clubwedstrijd mee gemaakt kan worden waarvan de best ingezonden wordt naar het 1 minuut festival.   


© FVCZ.NL