2014-09-03 Openingsavond


De vakantieperiode zit er weer op en als de opkomst van de openingsavond een maatstaf is voor de rest van het seizoen, dan staat ons nog veel moois te wachten. Ook werd het programma gepresenteerd voor het najaarsseizoen. Een aantal aanvullingen werd genoemd, zoals ideeën voor het maken van 1-minuut film en het draaien van de film over een wandeling in Zoetermeer. Deze laatste wordt opgenomen voor 8 oktober a.s.

Gerrie Kierdorff had een film gemaakt over de officiële opening van het WZH Oosterheem (een woon-zsorg centrum). Diverse zaken kwamen daarbij aan de orde, zoals een toespraak van de burgemeester, een circusact en het optreden van een huiskamer diva. Het gaf een goed beeld over de ruimte van het gebouw en de zorg voor de bewoners. Erg leuk was ook de aftiteling met een boompje en hartjes.

De film "Summer festival Zoetermeer" van Hans van Woerkom was van geheel andere aard. Het was een korte reportage over deze afsluiting van het zomerseizoen, met veel muziek en dans. Vooral de danseressen vielen daarbij op in positieve zin. Voor enkele kijkers hadden deze wel vaker in beeld mogen komen.
De film werd gemaakt in het kader van de samenwerking met Zoetermeer Actief.
Ben zal contact opnemen over de rest van activiteiten waaraan aandacht kan worden besteed.

© FVCZ.NL