2017 Filmgroep Zoetermeer geeft demonstratie video monteren

Kom eens kennismaken met Filmgroep Zoetermeer en stel je vragen. Foto: pr

Op woensdagavond 5 juni geeft Filmclub Zoetermeer een presentatie en demonstratie over het bewerken van video op een tablet. Voor veel mensen breekt het vakantieseizoen weer aan en dan worden er weer foto's en video opnamen gemaakt.

Wat is er dan leuker om 's avonds of als het wat minder weer is om buiten te zitten, alvast de foto's en video's te bewerken. Je hoeft geen zware laptops mee te sjouwen maar gewoon een ipad of tablet PC.
Met de software van LumaFusion, die je kunt downloaden, is het heel eenvoudig om de opgenomen video's te bewerken. Audio en effecten toevoegen, kleurcorrectie toepassen en de video laten beginnen met mooie titels. Tot slot is de mogelijkheid om het eindresultaat naar Facebook of Youtube te exporteren.
Dezelfde avond wordt ook uitleg gegeven over een nieuw type camera. Deze handheld HD video camera heeft de afmeting van 12 cm lang en een breedte van 3,7 cm en een gewicht van 116 gram. U kunt uitgebreid met deze camera kennismaken op onze clubavond.
Kom eens kennismaken met Filmgroep Zoetermeer en stel je vragen. Na de pauze kunt u een eigen filmpje laten vertonen. Neem deze mee op een USB stick of DVD en laat zien wat je zelf voor films hebt gemaakt.
Neem desgewenst contact op met onze voorzitter: info@fvcz.nl

 CluB Webmaster:  Harry van der Burgt